eslemlina56 Merhabalar bebeğim her gece yarısı saat 4 yada 5 gibi kalkıyor iki saat uyanık kalıyoruz ne yapabilirim bazen düzelsin diye gündüz çok uyutmuyorum gece kalkmasın diye ama denedim olmadı ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Mom0008 eslemlina56 benimkide öyleydi özellikle o saatte kalkar bakışırdık emerdi oynardı bi iki saat sonra geri yatardı sonradan düzene girdi uyku aralıkları artınca
tugces09 eslemlina56 bı yerde okudum 5 gibi kalkiyosa vücut ısısı düşüp usudugu icin kalkıyor diye. Benimki 4e gelirken kalkıp emip yatıyor bazen 6 da tekrar uyanıyor sonra geri uyumuyor oda isimiz sabaha karşı biraz düşmüş oluyor 21 e kadar belki üşüyor mu acaba dedim bende
papatyatanesi eslemlina56 benim oğlumda taamm 3 te kalkıyordu sanki alarm kurmuş gibi😥sonrada 2 saat uyumazdı çok yorucuydu😟bir yöntem denedim 2.55 te kalktım bebeğim uyanmadan ben onu hafiften uyandırdım, biraz evirdim çevirdim derken hafiften uyanıp tekrar uykuya döndü bu şekilde 4 5 gün denedim ve artık uyanmıyor o saatte demekki alışkanlık olmuştu Siz de bir deneyin isterseniz belki işinize yarar Oğlum 11 aylık bu arada😊
ilknur586 Ben kendi bebeğim için diyorum bi ara çok ağlıyordu oda gazdan dolayı geceleri kaç saat uyanık kalıyordu , ev içerisinde onu gezdiriyorum seviyor bunu mayışıyor zaten kucakta sonrada sallayıp yatırmayı dene istersen birde
eslemlina56 ilknur586 8 buçuk aylık gazını da çıkarıyor rahatlıkla kendisi alışkanlık yapmış olabilir mi alışkanlıksa değiştirme şansımız var mı
ilknur586 eslemlina56 8,5 aylıksa gaz değildir o zaman. Bende bilmiyorum :/ belki atak dönemi falandır ya da diş çıkarıyordur ikiside değilse uyandığında sakin şekilde duruyorsa belkide dediğiniz gibi alışkanlıktr