minervadefne 7-8 aylık bebeklerinizin yüz üstü döndüklerinde öyle uyumalarına izin veriyor musunuz? Yatağında battaniye vs hiçbir şey yok kendisi dönmüş uyudu çevirmeli miyim acaba? Yüz üstü dönmemeleri için ne yapabiliriz ki?🥲
tazeanne98 minervadefne kızım 11 aylık şu an öyle uyuyor ve 6. Aydan beride öyle uyuyor sıkıntı yok kendi dönüyor nasıl isterse
serhura1994 minervadefne ben tedirgin olurdum o aylar da muhakkak çevirirdim sabah bakardım yine yüz üstü bir şey olmaz allahin izniyle ama ben biraz evhamliyim eğer siz de böyleyseniz çevirin
heidigril minervadefne kendi dönen bebeği çevirmeyin diyor bebekler. 4. Aydan beri yüz üstü uyur. Ben normal düz koyuyorum
lisavera Benim bebeğim 4 aylık yüzüstü uyuyor 2 aylıdan beride öle yatırıyorum bir sıkıntı hiç yaşamadım çocuk kafasını tutabiliyirsa kontrollü ki sizinki 7 aylık hiç problem olmaz. Bira gözlemleyin ama
minervadefne lisavera tutabiliyor evet kendi oturabiliyorda mesela ama gece bende uyuyorum hani görmezsem diye korktum
minervadefne tazeanne98 döndürebilir yani hani dedim derin uyursa yüzü kapanırsa endişelendim bende ☺️
minervadefne serhura1994 çevirdim bende normalde dönmüyor ama gazı vardı ağrısı da var diş malum mızıklayıp öyle döndü uyudu da ondan sormak istedim
HELELEKADIN minervadefne ben hiç dokunmuyorum nasıl istiyorsa öyle yatıyor dönüp duruyor sabaha kadar ve özellikle yüz üstü uyumayı çok seviyor ağzı burnu açıksa dokunmayın yüzü tam kapalıysa kafasını yan çevirebilirsiniz ben öyle yapıyorum
lisavera minervadefne ya şöyle düşün o bir canlı ve doğasında nefes alıp yaşamak var içgüdüsel olaraksa aksi durumu yapamaz en rahat nefes alacağı pozisyonu arar rahat ol diyorum ya bn 2 aylık bebeğim o şekilde yatıyordu hiç korkma birnksc gün gözlemle ama gene için rahts etsin
minervadefne lisavera evet oda doğru işte her şeyi okuyup panikliyoruz aslında biraz akışına bırakmak gerek sanırım