nightbird Kızlar merhaba 65 haftalık bebeğimi uyutuyoruz ve gece uyanıyor uyumak istemiyor oyun oynamak istiyor kaç haftadır bu şekilde 2 de kalkıyor en az 4 e kdr hiç uyumuyor uyutmaya çalıştık mı da ağlıyor yıldık
themotheroftwoboys nightbird Geçici bir süreç bence, alışkanlıkları sürekli değişkenlik gösterir annesi biraz sabır ve zaman, ama ek olarak gündüz uyuyorsa uyku saatini erkene alabilir, gün içinde yorulacağı aktiviteler yaptırabilirsiniz
Ballikizim99 nightbird aaa bu benim bebe gibii😅 hala uyanık mama yapıyorum artık o kadar saat acıkmıştır 2 buçukta kalktı 🥱
nightbird Ballikizim99 allah yardımcın olsun ben bıraktım kendi haline oynadı 2 saat biraz öncs uyuyakaldı oynarken😂
serhura1994 nightbird he tamam canım bunu merak etmiştim gündüz çok uyutma ve gun içinde onu iyice yor uyusun
_kiids nightbird aynıyız 15 aylık bu gece 4 kere uyandı sabah 7 de hortluyoruz e gece zaten uyumadık uykusuzluktan başım dönüyor artık bir huysuz bir gergin delireceğim bir benimki mi böyle ben ne zaman rahat uyicammmm
Ballikizim99 nightbird benimkide yeni uyudu ne yapcamı şaşırdım sabahta erken kalkmıştı gündüzde fazla uyumadı ama ne yaparsam yapayım uyanıyor..