Mslll Bugün 18 gün oldu sezaryen olalı ve hâlâ kanamam devam ediyor. Aktif pembe değil kahverengimsi ama bir türlü bitmiyor . 5 yaşında kızım var onda 1 hafta dahi sürmemişti neden bitmiyor bu defa , can sıkıcı olmaya başladı 🤷🏼♀️
basak1336 Mslll Ben üç ay önce sezaryen oldum. İlk bi hafta regl kanaması gibi oldu sonra kırk gün boyunca hafif kanama leke şeklinde oldu. Genelde böyle olabiliyormış bi sorun yoktur bence
aysegul_my Mslll 2 sezeryan dogum yaptim ikisiindede ilk bir hafta yogun adet gibiydi sonralardan cok az lekelenme şeklinde 40 güne kadar devam etmişti aslinda olmasi gereken bi dönem
naz2017 Mslll çok normal 40 çıkınca biter bende ilk 2 dogumda sizin gibiydim 1 hafta da bitti 40çıktı hemen adet olmuştum 3 sezeryan oldum bugün 3 ay oldu 40çıkana kadar sürdü 2 gelmiyordu korse falan taktım bi anda geliyordu koyu renkten başlayıp tüm renkleri yaşadım en son sarı akıntı şeklinde bitti ve halen adet olmadım yani her hamilelik de değilik oluyormuş yaşın da farkı var heralde bide ben de doğum sonra yüksek tansiyon çıktı hayırlısı hormonlardan adet olup vücut normale dönünce toparlanıcaz inşallah
Mslll basak1336 ara ara hareket edince biranda akıntıyı hissediyorum . 6 haftaya kadar normal denmiş ama bir öncekinde yaşamadığım için sürekli regl şeklinde gezmek farklı bir psikolojiymiş
Mslll aysegul_my enfeksiyona da bağlı uzun sürebiliyomuş ama benim enfeksiyon açısından herhangi bir belirti yok öyle yoğun bir kanama da değil . Demekki bir önceki sezaryenim de erken bitmiş kanamam.😊🤷🏼♀️
Mslll prensesannesi07 ben kzımda 6. Ayda regl olmuştum . 40 gün böyle nasıl olacak psikolojik olarak bilmiyorum 🤷🏼♀️
prensesannesi07 Mslll zor ama yapacak birşey yok ki hem gitmesi daha iyi doktoruma sormuştum hata ilk gittiğimde doktorum doğum yapmış gibi değilsin demişti 😀
Mslll naz2017 inşallah öyle olur ya regl başlı başına sıkıntılı bir dönemken sürekli böyle hayatı idame ettirmek de zor 🤦🏼♀️
hsrt07 Mslll canım kanama olması daha iyi içerde kan birikintisi olursa pıhtılaşma oluyor sezeryan doğumda sonra kürtaj la temizliyor Doktorlar bende sezeryan oldum 40 gün kanamam oldu buna rağmen içerde kan birikmiş doktorum iğne verdi o şekilde attım
Mslll hsrt07 nasıl farkettiniz içeride biriktiğini doktorum böyle bir durumdan bahsetmedi de kontrole de 11. Günde gitmiştim ileriki zaman için bişey demedi
hsrt07 Mslll doktor kendisi dedi bnm ilk başta kanamam kesilmişti bı ilk dikiş kontrolüne gittiğimde baktı ultrasonla o dedi içeride kan birikmiş diye
Betelgeuse_ Mslll gayet normal bir durum benimki 40 gun sürmüştü. Her hamilelik farklıdır ilkinde kısa sürdü diye bu da öyle olmak zorunda değil
Mslll Betelgeuse_ genel olarak yazılanlara göre 40 gün sürüyor sanırım benim ilki anormal olanmış sanırım 😊
pinar2222 Günümdeyim hala kırmızı renkte yoğun diyebileceğim gibi geliyor. Doktorum 60 güne kadar normal dedi
aslanmommy Mslll benim 45 gün foşşşşş diye gelmişti dışarı çıkamıyordum ben kanamadan dolayı. Dr ilaç verdi de kesildi. Zlynda, emziren anneler de kullanabiliyor
Mslll aslanmommy çok şükür benim öyle değil ama sürekli orkidle gezmek regl gibi heran tetikte olmak kötü