mommy15 benimde 9 ay 20 günlük sabah kahvaltıya
Avakado muz tahin pekmez ceviz karışımı yediriyorum bazen yumurta, bazen tarhanalı mısır unlu yumurta zeytin yaban mersini bunları seviyor pankeki kaç kez denedim yemedi
Şehriyeli tavuklu bulgır yapıyorum akşama balık yapıyorum bazen kıymalı makarna, karışık çorbalar yapıyorum pırasalı havuçlu nohutlu sarımsak soğan kendim bebek salçası yapmıştım ondan ekliyorum, bazen kıymalı brokoli yemeği, mercimek çorbası yapıyorum tatlı patates ekliyorum mesela yani uydurmasyon yemeklerde yaptığım oluyor. Ara öğün meyve veriyorum veya akşam yatmadan tam buğday unundan elma rendeliyorum bebe bisküvisi doğal olandan rendeliyorum içine yediriyorum yani örneğin 4-5 kaşığı yiyor bırakıyor geri kalanı su içiricekmiş gibi yapıp veriyırum oynatarak dikkatini dağıtarak derken öyle böyle yediriyorum bizde kilo alımıda az çünkü bu nedenle uğraşıyorum biraz ıspanak yemeğide yaptığım oluyor kıymalı fix kıymalı bişeyler yapıyorum bir öğünde diğer öğünde ya kıymasız bişey ya balık ya tavuk haftanın iki günü balık yedirmeye çalışıyorum iki günü tavuk her günde nerdeyse kıyma