ayazburcu Kızlar yardımm şimdi normalde 59 kiloydum ve boyum kısa olduğu için(1.59) kilolu gözüküyordum hamileliğe 59 kilo ile girdim doğumada 81 kilo ile girdim 20 kilo gibi bir kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo verdim şuan 70 kiloyum emzirmiyorum kiloda veremiyorum çatlaklarım çok onlar dert değil fakat şuan ki kilomdan memnun değilim kilo vermek istiyorum su içiyorum bol bol fayda etmiyor normalde Sezeryan göbeğim var ama bu aralar baya şişti karnım o kadar çok yemememe rağmen tekrar hamileymişim gibi duruyor siz neler yaptınız kilo vermek için görüntümle aynada kavga ediyorum resmen
ayazburcu ayazburcu şöyle ki evlenirken 53 kiloydum hep 53 59 kilo arasındaydım ve bi ara 64 ü gördüm bekarken baya termal tayt falan tekrar düşmüştüm ama hiç bu kiloya çıkmamıştım
Mnli ayazburcu ilkinde 20 2. De 13 kilo aldım ilkinde sporla verdim ama pandemi oldu geri aldım 2. De spor artı diyetle verdim
serhura1994 ayazburcu imkan varsa diyetisyen ile hallet bunu diğer türlü çok yıpranırsin Ben 65 kilodan evde kendim diyet yaparak 56 kiloya düştüm ama bildiğin aç kaldım ve açlıktan ağladım tam 1 ayda verdim kilo iyi oldu ama ben çok yıprandım şimdi kilom iyi ama zor oldu
hera96 Ben 52 kilo ole hamile kaldım 64 le doğum yapdım, şu 55 kiloyum, haraket edin, spora başladım ben, ekmek, şeker tüketmeyin
Mnli ayazburcu ilkinde 4 ay sonra 2. De 7 ikisinde de sezeryan oldum ilkinde normal pilates 2. De aletli pilates yaptım
kocamdakocam ayazburcu karnını hasır sıkı tutabilirsin. Birde kilo vermek için daha çok erken. Yemene içmene dikkat et. Zamanla kilo verirsin. İlk zamanlar insan çok takıyor. Ama inan hepsi geçiyor
Bebekligiller serhura1994 bende 55 olmak istiyorum ama aç kalamam yemeği çok seviyorum 😂 yiyerek zayıflama olamaz mı 🤔 sağlıklı yiyeyim ama zayıf olayım. Emziriyorum çünkü
akarailesi ayazburcu bende nerdeyse o kiloyla doğuma girdim ve sezeryanla doğum yaptım şuan 64 kiloya kadar düştüm bol su spor ve günde bir defa yeşil çay ve kiraz sapı inanılmaz derecede kilo ve ödem artırıyor bide hamur işlerinden uzak durun