bebitonunannesi_ Bu postları bana eşlik eden birkaç arkadaşım var onu için açıyorum, yarının ev işi “buzdolabının dış yüzeylerini temizlemek” Ön arka yanlarını temizliyoruz, ben üstü temizledikten sonra streç film sericem yağlanmaması adına, fikir olsun ☺🤗
denizprenses1912 bebitonunannesi_ benim rutin temizliğim arasında gelir bunları yapmak 🤭 sizlere kolay gelsin 🤣
Feyzosumunannesi bebitonunannesi_ Yarın mutfak dolabı, cam balkon tuvalet banyo temizliği yapacagim. 🫢
tosbiksmoms bebitonunannesi_ yarın buzdolabı iç-dış, mutfak dolabı iç-dış temizliği yapacağım. Bayağı ugrastiracak şimdiden yoruldum.😀
Feyzosumunannesi bebitonunannesi_ Yok yok almaz. Neredeyse hergun yapıyorum tuvalet banyoyu 😁 mutfak dolabı içi değil dışı kaldı sadece bide elim hızlıdır dinlenmeden yaparım 2 3saate bitirmiş olurum
bebitonunannesi_ Feyzosumunannesi maşallah, ben evi süpürüp toz alıp birde yeri silsem 3 saatimi alıyor
Bebislerhakkinda bebitonunannesi_ ne kadar hamaratsiniz yahu ben her gün sadece süpürge yapiyorum bulaşık camasir o kadar ,detaylı sadece esim tatilken yapabiliyorum
tantuniayrangerisiyalan bebitonunannesi_ yarın yapacağım tek temizlik yüz yıkamak olacak çok yorgunum iyi akşamlar…..
Mircet bebitonunannesi_ ben yarın gezmeye gidicem🤪 gitmeden bir tur süpürürsem cokgusel olur sadece 😀
Zkyasf Ben temizligi cok seviyorum ama 4 bucuk yasinda bir oglum ve bana yapısık gezen tuvalete bile gitsem aglayan 1 yasinda bi kizim var hicbisey yaptirmiyor o kadar yorgunum ki sesik kısıldı 1 aydir öksürüyorum gecmiyor bebisi böyle olanlar ne zamn düzene gireriz bu yapısıklık biter cok yoruldumm😥
alexab bebitonunannesi_ benim yarın standart temizlik günüm gündelik işlerim var+ kendime bakım günüm. Zaten hemen bitirmem lazım akşamüstü görüşmem var yoksa toplantımı kaçırırım.
Elayberosmom bebitonunannesi_ yarın sadece çamaşır serip kuruyanları katlayacağım geceden her yer pak yaptım hasta halimle 🥹