hamsiperisi Hanımlar kore dizisi pek sevmem geçen instagram da when the phone rings dizisini gördüm izledim beğendim de böyle güzel kısa yormayan dizi tavsiyelerniz var mı
Bennureyla hamsiperisi ben bir eski gurmeyim en az 30 dizi izlemişimdir 🤣 moon lovers diyorum. Başta komik sonra dram ve aşka bağlıyor. Konusu kısaca dolunay tutulması sırasında gölde olan kız zamanda yolculuk yapıyor. Geçmişe dönüyor . Hikaye başlıyor
Bennureyla hamsiperisi mr. Queen bu da full komik 🤣 bence ilk bunu izle. Konusu bir aşçı yine zamanda yolculuk yapıyor ama erkekken bir kadın bedenine giriyor.
Pikapikapikacuuu hamsiperisi True beauty Strong Women do bong song Weightlifting Fairy Kim Bok-joo Playfull Kiss Boys over flowers City Hunter The heirs Daha çok izledim ama ilk aklıma gelenler bunlar.
evvreka hamsiperisi netflix olmak zorunda değilse Goblin harika bir dizi. Çerez niyetine healer, descendants of the sun harika. Bu ikisi netflixte vardı diye hatırlıyorum
hamsiperisi Pikapikapikacuuu çoğunu duymuştum liseden arkadaşlarım kore dizisi hayranıydı hep izler sonra da kırıtiğini yaparlardı ben izlemezdim ama sanırım hayat bana bu yaşta kore dizisi sevdirecek😂
minervadefne • The Story of Park’s Marriage Contract • chocolate • Because This ıs my First life • king the land seversiniz o diziyi sevdiyseniz • summer strike • move to heaven (ağlamak isterseniz 😅) •oh my Venüs •twenty fıve twenty one •hometown cha cha