Deletedmom_206 Not:Oğlum hastaydı o sebeple o ne isterse onu yapıyorum bu ara. Bu sebeple iki öğünde de makarna var. Makarnalar ilik suyu ile pişti Haydi başka atanlar olursa annelere fikir olur 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom_206 O değilde inşallah seni kaybetmem bebeğim doğup ek gıdaya gecene kadar 😂
Pikapikapikacuuu Deletedmom_206 Maşallah .Twitter da Çekubalım 1 sen 2 .Sen böyle attıkça aklıma o geliyor.Maşallah nasıl iştahlı bebişleriniz.Benim kız 35 aylık Kıymalı karnabahar yoğurtlaması yiyor şuan.
sosyolog2 Deletedmom_206 gerçekten yiyo mu benim bebegim hasta kaşar peyniri dısında agzına ne yaptıysam bir sey sürmedi o kadar morelim bozukki sabah serum aldı sonrasında bir şey yemiyor neler yaptıysam yemedi
Deletedmom_206 sosyolog2 Hastayken hiç zorlama. Çocuk serum aldıysa baya hasta demekki. Benim oğlan iyileşme aşamasında canım.
sevdaozkan Deletedmom_206 Deletedmom_206 keşke benim oğlumda yese ama maalesef size maşallah diyelim nazar değmesin
denizprenses1912 Deletedmom_206 valla bunların hepsini yiyorsa maşallah 🧿 benim kızım kahvaltısını bile zar zor yapar,ben peşinde kosunca yer zorla 😒
Deletedmom_206 denizprenses1912 Hiç zorlamam bacım Yemek saatinde yemek yerse yer yoksa bir dahaki öğüne kadar yemek yiyemez. Bunu bildiği için yiyor 😂
LadyGaddar [silindi] Bebeği istahsiz anneler VS the ana😁 bende istahsiz tarafındayım ama arkadaşın postlarini nedense seviyorum 😅 @Deletedmom_206
LadyGaddar Deletedmom_206 Afiyet şifa olsun ellerine sağlık darısı yemeyen bebelerimize inşallah sende kactane bebe var cnm