mttbua Kızlar ıphone 15 pro, pro max , ve plus aralarındaki fark nedir Plus kullanan var mı önerir misiniz
aslananne27 mttbua esim 15pro kullanıyor bende 15pro .Maxs çok bi fark yok ya hatta eşimin kamerasi benim kinden güzel bnce 😅
gulcegrgn mttbua pro ile pro Max arasında sadece inç farkı var. Plus ı bilmiyorum ama pro lar daha özellikli diye biliyorum .
1kub1ra mttbua eşim 12 pro kullanırken 15 pro Max e geçti ve pişman oldu kamera olarak 12 nin bile daha güzel çektiğini söylemişti yani en azından kamera konusunda hiç memnun değil ki bence de 12 pro bile daha net daha güzel çekiyordu
aslananne27 mttbua plus pro dan da küçük mınık 🤭😅onu önermem kamerası güzel degıl çok küçük bide telefon 😅
esonuz aslananne27 Plus pro dan büyük inç olarak Pro max büyük 15 Plus kullanıyorum 1 seneyi geçti ben memnunum gayet
aslananne27 esonuz benım kuzenimde var ordan bılıyorum küçük bi telefon kamerası pro lar kadar iyi değil
bendenbirtanedahayok Pro max ağır oluyo bence aynı eşim pro kullanıyor ben 14 pro benimki daha hafif ele geliyor diye benimkini seviyor birde benim kameram daha iyi çekiyor 15 çok saçma çekiyor
mttbua bendenbirtanedahayok eşim diyor 15 ne kadar kötü çekebilir sonuçta 15 yani 11 kullanıyorumda o bile normalken 15 ne kadar kötü olabilir kafasında Ama bende 14 pro düşünüyorum artık yavaştan çok karsrsız kaldım pro serisi alın diyorlar Eşide 14 ü serisi biter diye istemiyor ama bence öyle kolay bitmez 😂
mttbua 1kub1ra allah allah sanırım bu beklentiyle alakalı ya 15 için güzel değil diyen duydumda 15 in prosuna güzel değil diyende siz oldunuz ay bilemedim 😂