gokceege Kızlar dün kan verdim beta 1.20 çıkmış hamilelik yok ama yükselme ihtimali varmı bir arkadaşımın bu şekilde olmuştu . Başına gelen var mı bu şekilde
Zeliff gokceege regliniz geciktiyse bu değere göre gebelik yoktur büyük ihtimalle. Tabi istisnalar olabilir çok çok yenidir yükselebilir. Ama benim reglim 3 gün geçmişti ve değerim 6 binin üzerindeydi.
olduolanlar 5 in altı negatif adetiniz geçtiyse gebelik yok beta hcg gebelikte çok çabuk yükselen bir değer
Dilanada Arkadaşlar bende dün test verdim beta hcg 246 yazıyor acaba düşük mu yoksa hamile mıyım veya hamileysem kaç haftalık
eflin_bebe Dilanada Kaç gün gecikme oldu? 2 günde bir kan vermelisiniz artış olması lazım olmazsa kimyasal olıyo ama bu değere göre hamilesin son adet tarihine göre haftalık hesaplanıyor.
Dilanada eflin_bebe 3 gün gecikme oldu evde test yaptım pozitif çıktı kan da dün verdim 246 çıktı işte ama bana çok düşük geldi acaba böyle 4 veya 5 haftalarda böyle mı düşük olıyor beta
Myme37_ Benimde 3.0 di gebelik yok dendi vajinal mantar hastalaigin var ilac kullan denildi israrla kullanmadim. Tekrarladim gebelik cikti gec dollenms çok sukur kizim 1 yasinda suan ☺️ Allah nasip etsin sizede bekleyin derim biraz daha