Okaymam Zhra78 chakra nın kirpisini kullanıyorum pek memnun değilim 🥲 2. yıkamada burnu koptu zaten qhwhw süreyi de kısaltmıyo bana göre eşyaların arasına girip karışmalarını da önlemiyo öyle dangır dungur anca ses çıkarıyor
[silindi] Esoz1110 konu hakkında bilgim yok ama sizin ne kadar tatlı biri olduğunuzu söylemek istedim. Hangi konu olursa olsun bilginiz yoksa bile post üste çıksın diye yorum yapmaniz çok güzel. Tertemiz kalbinizden öpüyorum ❤️🌸🥰
Esoz1110 [silindi] Yaa teşekkür ederim o sizin güzel bakışınız sizde öylesiniz o sizin güzel bakışınız ❤️ okuduğum zaman boş geçmek istemiyorum yazdıklarınız beni mutlu etti💝
[silindi] Esoz1110 ben de böyle postalarda devamlı destek yorumunuzu görünce mutlu oluyorum söylemek istedim. Gönlünüz kadar güzel bir hayat diliyorum ❤️🌸
Esoz1110 [silindi] Yazdığımda nasılda tekrara düşmüşüm kızım yerinde durmuyordu kusura bakmayın🙈 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizinde inşallah🫶🏻
Okaymam Zhra78 ben denedim içimde ve aklımda kalmamış oldu belli ki sizin de alasınız var 😂 işe yaramamasına rağmen her seferinde umutla döndürüyorum onları içinde ahwjwj
gmz10 Zhra78 Toplardan almıştım yün olan ama bir işe yarıyor mu çok anlamadım. Çok doldurmayınca makineyi zaten kuru ve kırıştırmadan çıkarıyor. Toplar sadece güm güm ses çıkartıyor😅