deniz1010 peramomms siemens ve bosh aynı fabrika üretimi, ben ikisine de bakıp bosh serie 4 almıştım birkaç ay önce. Çok memnunum hiç çekme yapmadı ve kupkuru çıkarıyor
churchill peramomms ben beko 9 kilo kullaniyorum 5 aydir bebek camasirlarini bile kurutmaya atiyorum hiç çekme yapmadi kupkuru cikariyo tavsiye ederim
Huluaa11- guzelanne01 ya bende aldım ama hijyenik kurumaya attım mesela 3 saat çalışması lazım 4 saat çalışmış durmamış makine neden olabilir
guzelanne01 peramomms hassas yıkama tuşuna basmamıştım o yüzden küçülmüştü kitapçığı güzel okuyup uyguladım sıkıntı yaşamıyorum hiç her serviste tam detay vermiyor
deniz1010 peramomms dolabınız varsa farklı marka da alabilirsiniz. Eğer üstüne kurulacaksa siemensin de güzel kurutma makinesi, şikayetvarda falan en az şikayet olan markalardandı
_YanakReisinAnnesii Huluaa11- annemin ki altus,birkaç defa başımıza geldi. Su haznesi tamamen dolunca öyle olmuştu.
guzelanne01 Huluaa11- gidere bağlamak daha iyi olur birde o içini her seferinde temizlemek suyunu dökmek her seferinde alt kısmını da haftada 1 yada o gün çok kurutmaalıştıysa altınıda trmizlemek lazım