UrbanMom circus bende küçükken bitlenmistim kafama benzin bile döküldü. Saçımı boyamak kurtardı sadece. Başka bir boya mı deneseniz acaba. Annem hayatta saçıma boya değdirmeme izin vermezdi kurtulamayinca mecbur izin verdi
Elifdemir1907 Eşinizden falan rica etseniz o görerek tarasa daha etkili olur yada yakınınızda yardımcı olabilecek birisi varsa aslında en azından görerek taransa sirkelerin çıkıp çıkmadığını görür ayırır
Matildanil circus paranit şampuan kullanın mutlaka. Ve gün aşırı yastık kılıfınızı 90 derecede yıkayın yastıklarınızıda dönüşümlü şekilde hava almayacak bir poşette 2 gün kapalı tutun. Eşinizden de yardım isteyin sirkeler konusunda. Geçmiş olsun
Zeliff circus küçükken bizde yakalanmıştık paranit spreyle temizlemişti annem. Şampuanları da varmış eczaneye bir danışın isterseniz belki daha etkilisi vardır
[silindi] circus şampuanini dene. Eskiden bu şampuanlar cok ise yaramazdi şimdi geliştirmişler. 4-5 yil önce yeğenlerimden bit bulaşmişti onunla iki seferde kurtuldum 😂 tabi ben sonrasinda tedbir amacli iki hafta daha kullanmistim araliklarla