RedFlower_ Süt yapıyor mu gerçekten İse yarıyor mu Şuan 12 al 6 öde var İki hafta sonra doğumum var sezeryan olcam Nasıl ki
ibildere RedFlower_ evet ben iki kere içmiştim gerçekten sütü arttırıyo tadı da pekmezli su gibi aynı hatta ben onu içtiğim zaman aşşırıı derece su içiyorum su içmeyi de tetikliyo bende milk tea de var ali ünyazıcının onu da alabilirsin 💖
Cihangirsmom_ RedFlower_ dünya kadar içtim ama hiçbir faydası olmadı sütüm kesildi,ilk zamanlar bestlak damla kullanıyordum o çok arttırmıştı
Maysanin_Annesi Zamanında ofiste birlikte çalıştığım arkadaşımda kullanmıştı. Ofisin mutfağında sağıyordu sütünü. Bence faydası var. Gördüğüm kadarıyla yoğundu sütü çünkü.
aaslanbeyy Mavi olanı çok tatlı yeşil olanı bebeğim 4 aylık olana kadar kullandım . Tavsiye ederim. Hosaf yapıp içemediğim dönemlerde hep onu içiyordum
RedFlower_ degersizbirhayat_1 direk mi kilo yapıyor ki zamanla mi günde bir kez icilse bişey olur mu ki
Melek2845 RedFlower_ ben şu şokta satılan malt içecekten içmiştim baya bi farkettirmişti bende ama e bebeğinkini hiç denemedim
evvreka RedFlower_ zaten sürekli içeceğiniz bi şey değil. Yani midem almamıştı benim 😂 Ben ilk 5 gün her gün içtim. Sonra da azaldığını hissettiğimde 2 haftada ya da haftada bir falan içtim. Kilo yapmadı o yüzden