Bir-prens-annesiii Kızlar oğlum bugün öksürmeye başladı bazı arkadaşlar etkili kür tarifi veriyordu onlar neydi
curlysister Bir-prens-annesiii elbette kürler de faydalıdır bir yandan onu da yapmak iyidir ama kızım da öksürüyordu ve doktora gittiğimizde influenza a olduğunu öğrendik ona yönelik tedavi başladı tavsiyem kit test yapan bir doktora gidip kontrol ettirmeniz Allah korusun her türlü hastalık kol geziyor şu an
alyny Bir-prens-annesiii taze zencefil çayı da iyi geliyor öksürüğe ama kaynatmak yerine demleyin yoksa çok acı olur midesine dokunur bide fındık kadar falan koymak gerekir çocuk olduğu için
Bir-prens-annesiii curlysister doktora gitmelik bir öksürüğü ve ateşi yok anlık gıcık tutar gibi öksürüğü var ama böyle olmasaydı ateş öksürük balgam vs şikayetlerimiz olsaydı burda sormaz direk doktora giderdim
alyny Kaç yaşında cocugunuz 1 yaş üstü için sarımsak bal karıştırıp içiriyorlar ben kendime yapıyorum fayda ediyor ama hastalanmayancocuk sayfasından bakabilirsiniz bir de Hindistan cevizi yağı alabilirseniz o da iyi geliyor genel bağışıklığa
curlysister nazelif20 sizin ya da postu açan hanımefendinin durumunu bilmiyorum ama bize test kitiyle sürüntü alınıp influenza çıkınca enfluvir ve iburamin başladı doktorumuz. Elbette başka bir sürü hastalık da var ama influenza salgını var şu ara maalesef
defnemomm_ Bir-prens-annesiii evde ceviz varsa onu kır iç zarı var ya onu suda kaynat düzenli için iyi geliyor , geçmiş olsun 💐 He bir de elma portakal mandalina evde meyve ne varsa kabuklarıyla beraber doğrayıp kaynatın güzelce o da çok iyi😍