esmaayeldann Kızlar 1 günde 1.55 kilo vermişim şok geçirdim. Farklı bir diyet deniyorum 21 gün boyunca umarım gebelik öncesi kiloma dönerimmm
Elfgrn esmaayeldann bir günde bu kadar kilo verilmez vücudunuzdan su kaybı veya şişkinlik gitmiştir ya ben ödem tarzı şeyleri kilodan saymıyorum. Ama inşallah bu şekilde gider böyle diyetteyim şu anda yavaşlama duraklama dönemindeyim. Rabbim hepimizi istediğimiz kilolara döndürsün
lceLady esmaayeldann Kg değildir odem veya siskinliktir Ama çok sıkı bir sekilde diyet ve spor yapilirsa 3 gunde 1 kg gidiyor ama dedigim gibi çok sıkı bir diyet ve spor ile. Denemis biri olarak.. Siz bildiginiz sekilde devam edin, bazen duraksama dönemine giriyor vucud pes etmeyin
emirtalhagngr esmaayeldann nasıl bir diyet açıklar mısınız bende on gün oldu aralıklı oruç yapıyorum görenler vermisisn diyor hala tartı yaomadim
Winghshell esmaayeldann Ben 3 ayda 15 kilo verdim spor +diyet 50 kiloyum şuan doğum sonrası dikkat etmeyince doğum kilosu gidince 65 de kalmıştım 3 ayda spor diyet yaptım gitti şükür İstedikten sonra oluyor ya umarım istediğin kiloya gelirsinnnn
esmaayeldann lceLady evet ödem olduğunu bende biliyorum çünkü karnım aşırı şişti midem vs. Bugun o şişkinliğim gitti
esmaayeldann emirtalhagngr karnivor beslenme yapıyorum. Sadece et,tavuk,balık,yumurta,peynir,yoğurt ile besleniyorum sebze,pişav makarna ekmek vs hiçbirisi yok
emirtalhagngr esmaayeldann valla kız tam buğday da olsa ekmek olmasa yaşayamam salata diyeti yapan bile var kız ben bayılırım kaç günde bir tartilmak gerekiyor 😉
esmaayeldann emirtalhagngr haftalık tartılmak lazım bence,bende öyleyim pilav makarna pankek tatlı bayılırım,ama aşırı kilo aldım