ellerimt0mbikt0mbik bendenbirtanedahayok Kaçmıyor ,çünkü hemen eriyorlar ağızda.Valla diş döneminde en memnun olduğum üründü.
meryemalparslan bendenbirtanedahayok ben tetagil kullanıyordum şimdi artık osanite geçtik bence tetagilden daha etkili rahatlatıyor
aysenkibarr Ben kullanıyorum ama faydalı oluyor mü bilmiyorum hayır o kadar minik ki hemen eriyor zaten
aysenkibarr bendenbirtanedahayok ben eczaneden aldım çünkü internette satılan ürünlere güvenemiyorum bence etkisi oluyor rahatlatıyor düzenli kullanınca faydasını görüyorsunuz içimde bir sürü minik top var o kadar küçük ki hemen eriyor zaten
melenbeg Bende Dr osmangönülal ın storysinde gördüm burda bekleyeyim :) ilk 6 ay tetagil 6 aydan sonra bu topları öneriyor bitkisel bir ürün ama daha güçlü etkisi varmış
bendenbirtanedahayok Smkyyyyyy hepsiburada ve trendyolds gördüm ama orj mu bilmiyorum yarın eczaneye sorcsm yok derse sipariş edicdm
aysenkibarr bendenbirtanedahayok eczaneye sipariş verdim onlarda depodan getirdi yani sizde bu şekilde bulabilirsiniz
Mkdemir bendenbirtanedahayok ben kullabıyorum oğlum 16 aylık. Her kuööanışımda üreteninden Allah razı olsun diyorum. Çok minikler buarada boğaza kaçamadan erirler inanın 🌼