ballibadem_ menesaduru cerrahpaşada esra yücele gidiyoruz. Memnunuz. Ücretli muayenesi var o yüzden kolaylıkla randevu bulunuyor. 1800 tl muayene ücreti
birtanecikoglum ballibadem_ merhaba çocuk sağlığına gidip mi kayıt açtırıyoruz önce yoksa direkt alerjiye gidilebiliyor mu
ballibadem_ birtanecikoglum normalde ücretsiz alerji doktoruna çıkmanız için önce çocuk doktoruna gitmeniz ve onun yönlendirmesi gerekiyor. Ama ücretli doktora giderseniz yönlendirmeye gerek yok direkt telefonda ücretli doktora gitmek istiyorum diyip randevu alabilirsiniz
birtanecikoglum ballibadem_ aa öyle mi hangi numaradan peki yardımcı olabilir misiniz ben önce çocuk sağlığı sandım ama ücretli de olabilir memnun kaldınız mı Esra hanımdan
ballibadem_ birtanecikoglum evet memnun kaldık ilgiliydi çözüm odaklıydı. Tek sorun hastane ve bölüm aşırı kalabalık ve doktorun odası aşırı ufaktı. Uzun süre bekledik kalabalık olduğu için biz oğlumla dışarda beklemiştik eşim içeride beklemişti kış ayı olduğu için dışarıda beklemek zordu tabii uzun süre. Randevu hattı 02124143434 dahili numara 67298
birtanecikoglum ballibadem_ peki hemen randevu ayarlayabildiniz mi deriden mi kandan mı bakıldı detaylı bakılıyor mu özel yerlerde detaylı diye söyleniyor ama ücretleri o kadar uçukki
ballibadem_ birtanecikoglum randevu hemen aldım istediğim tarihe. Bize özelde test yapılmıştı (kandan) o yüzden Esra Hoca tekrar test yapmadı. Özelde yaptırdığımızda da sigortamız bazılarını karşıladı bazılarını karşılamadı 5-6 bin civarında bir ücret ödemiştik 2024 ekim-kasım gibi
abbarlk Emre Akkelle, çok memnunuz her zaman rahatlıkla ulaşabiliyoruz ve sıkı takip ediyor. Çok bilgili, nokta atışı yönlendirmeleri oluyor.
birtanecikoglum ballibadem_ peki neye alerjiniz çıktı ilaç mı verdi nasıl yönetiyor süreci ilgili biri mi sizce
tugceasginadak Biz Emre Akkelle’ye gidiyoruz medicalpark maltepe hastanesine aşırı memnunuz çok ilgili sorularımızı daha sormadan her şeyi anlatıyor.
gunestuggce tugceasginadak merhaba biz de emre beye randevu oluşturduk, süreç nasıl ilerliyor , ilk gittiğimizde test mi yapılıyor, neler sormalıyız bilgilendirme yapabilir misiniz