RabiaEnsar kanalizzze59 ne zaman düzeldi acaba bizde öyleyiz gece 1 de uyuyor ondan önce gece uykusuna geçmiyor asla
kanalizzze59 RabiaEnsar sizin yavaş yavaş gece uykusunu öne çekmeniz lazım hergün yarım saat öne çekerek uyutun
RabiaEnsar kanalizzze59 ne yapıyordunuz mesela söylermisiniz biz gece uykusu nedir bilmiyoruz tükendim artık uykusuzluktan
kanalizzze59 funda94 RabiaEnsar mavii_98 Miracle_ Kızlar bu sayfaya bakmanızı öneririm çok faydalı bilgiler var https://www.instagram.com/uyubebegim_uykulog?igsh=MTIyZTQ1ZDg4NnZv
RabiaEnsar kanalizzze59 çeksemde uyanıyor uyumuyor yine geç saate kalıyor hep nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
crybaby kanalizzze59 olsun ya ben rahatsız olmuyorum o uyku haliyle emmesi o kadar hoşuma gidiyor ki saçımla oynuyor seviyor okşuyor ayy😍
funda94 kanalizzze59 normalde kullanıyordum bebekten dolayı kapattım zaman olmadığı için malum anlarsınız
kanalizzze59 RabiaEnsar geri uyutun attığım sayfaya bakın orda gece uykusunu öne çekme videosu vardı sanırım 2 hafta yapsanız sonrası güzel aslında birde sabah 7de yada 8de uyandırmanızda önemli