Lavin- Merhaba kızlar. Kızım 4 ay 6 günlük doktorunuz tadıma başlayabilirsiniz dedi. Sizce nasıl ilerlemeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum
alprn78_ Lavin- çok erken değilmi canım bizde 4 ay 16 günlüğüz beş buçuk aylık olduğunda başlıcaz doktor tavsiyesi ile
mavii_98 Lavin- mama ile mi besleniyor o yüzden mi erken uygun gördü doktorunuz oğlum 5 bçk aylık 6 ayı bekleyelim dedi doktorum
Lavin- alprn78_ ilk çocuğum ve doktor öyle söyleyince heveslenmiştim yeni bir doktora görünmekte fayda var
tontonanne funda94 tarti alımıyla değilde artık beceriler ortaya çıkıyor funda hanım tadım dönemi olacak ilk 1 ay zaten bence tekrar bi değerlendirmenizi tavsiye ederim
mavii_98 funda94 kilo alımı olarak benim oğlumda normal ama doktor 6 aylıkken başlayalım dedi kilo ile alakalı olduğunu söylemedi doktorunuz tam olarak ne dedi acaba sadece tartı alımı iyi diye mi başlamıyor
Lavin- bloommom öyle yapmakta fayda gördüm gelen yorumlardan anne sütü ile besleniyor bebeğim kilo alımı da gayet iyi aslında
mavii_98 Myneymis böyle olunca kafam çok karışıyor acaba hangisi doğru olanı söylüyor diye her doktor farklı şeyler söylüyor
funda94 mavii_98 evet, ayına göre tartı alımı iyi Anne sütüne devam dedi, acele etmeyelim dedi Ufak ufak tadımlara başlayacağız sonra dedi
mavii_98 funda94 anladım her doktor farklı söylüyor bu anlamda demek ki siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın doktor diyorsa vardır onunda bir bildiği