mmerve61 Kızlar acil!! 28 günlük bebeğim var lavaboya gitmiştim geldiğimde kayınvalidemin bebeğe muz tattırdığını gördüm aklım gitti muzu emmeye çalışıyordu biraz yapmış o şekilde çok kızdım ama yaptı artık bir şey olur mu ya korkuyorum
meltm28 mmerve61 kafayı yemiş bu kaynanalar diyecek söz bulamıyorum, bir şey olur mu kısmına gelince hiç bilmiyorum herhalde azıcıktan bikereden bir şey olmaz ama yine de içinize sinsin 1 ay kontrolünde sorun
lidokain mmerve61 olmaz muhtemelen koparacak kadar güçlü değildir. E artık ben yuh diyorum sen bebeğini gözlemle alerjik bsey olacak mi
Aptalllarsizi mmerve61 inşallah çok vermemiştir kakasında lif görürseniz korkmayın bişey olmaz ama yani ne diyilir ki büyüklerimi korurum savunurum saygılıyım ama şuan içimde bi elimin tersiyle çakmak geldi
Kdz mmerve61 benim kaynanam eşime kırk günlükken muzu ezer anne sütüyle verirmiş yalan köylerindeki bı çocuk köfte yemis kırk günlükken
zeynepa7_ Bu insanların aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum ya o kuzum daha 28 günlük ve sadece anne sütünü ihtiyacı varsanız akılla kalkıp herhangi bisey tattirabiliyor ya
sedefff2023 mmerve61 bişey olmaz ya bu kadar üstüne düşmeyin tabiki yanlış bebek daha çok küçük ama hiç birşey olmaz sadece yalamıştır