Aydilge15 İy akşamlar canım anneler Benim acil yardıma ihtiyacım var Anneliğim hamileliğim hepsi dahil en zorlandığım günler şimdiye kadar Oğlum 9. ayında dişleri çıktı Emzirirken aniden ısırıyor Aşaıro canım acıyor Çekemiyorumda tutuyor Tepki vermeyince biraz tutup bırakıyor ama ben o arada ölüp diriliyorum diyebilirim Nasıl çözüm olabilir Emziremiyorum sütümde azalıcak bu gidişle ☹️Silikon ıç taktım ağzına alamıyor memeyi onunlada.Çaresiz kaldım Tecrübeli anneler bir yol bulmuştur diye buraya geldim en sonunda
annebalim_ Aydilge15 8 aylıkken başladı Benımde 8 dışı vardı suan 12.5 aylık herkes memeden kes dedı kıyqmadım ama göğüs uclarım kanıyordu ısırılmasından çok ağladım bağırdım ıstemsızce en son ısırmaya başladığı an burnuna hafıfce ufledım nefes almayınca agzını açtı bunu bı hafta kadar yaptım sonunda unuttu şükürler olsjn sımdı oyun sanıp yıne ısırır ama hemen üf derken acar agzını
katpatuka Aşkım emmesinin sonuna doğru benimki de ısırıyordu bende emmesi bitmeye yakın ısırmaya niyetlenirken memeyi çekiyordum ağzından çünkü ısıracakken gülüyordu benim oğlum,böyle bir hafta sürdü sonra unuttu.