Merv_ Merhaba kızlar emzirirken göbek eritme için kullandığınız denediğiniz olumlu sonuçlar aldığınız kürler, yöntemler var mıydı ?
gokce_yekta Merv_ niveanin sıkılaştırıcı kremini kullandım üstüne korse takarak çok faydasını gördüm canım ben
ogretmenanne2024 Merv_ zullallemutlugunler in fonbody sıkılaştırma kremi var ben aldım ama daha denemedim ama yorumları çok iyiydi isterseniz link atabilirim
larisa13 Merv_ aynı şeyi basen ve bacak için soruyorum 🥺göbeğim sıfır ama basenden vermem gereken 10 kilo var😂
Merv_ gokce_yekta korse için geç kalmış olabilir miyim bebeğim 16 aylık doğumum sezeryandı sonrasında fırsatım de olmadı açıkçası
gokce_yekta Merv_ yani 16 aylık biraz büyümüş evet beybi 🥹 ama zararın neresinden dönersek kârdir misali korse olarak da yamuha markası çok etkili oluyor düzenli kullanımda ben günde 8 saate yakın takıyordum biraz ücreti de pahalı ama değiyor 🥲
Merv_ gokce_yekta yamuhayı bende duymuştum aslında, işe yaradığı takdirde geri kalan kısım hiiç önemli değil aslında bu kadar yoktu göbeğim ama bu aralar göz yormaya başladı😅
ogretmenanne2024 Merv_ şu an 2 al bir öde kampanyası var yorumlara bakın ☺️ https://ty.gl/cpc85dr5g3l2f
minik_36 ogretmenanne2024 Senin sözüne inanadim aldım inşallah faydasını görürüm 6 aylık bebeğim var 55 kiloyum korse fazla takmadım rahatsız ettiği için evde sporda yapıyorum yeri geliyor hiç kahvaltı yapmadan akşam yemeği yiyorum tek öğün bakalım işe yararsa sana dua edicem ismini yazarsan sevinirim ölmüşlerine dua edip gönderim
ogretmenanne2024 minik_36 günde iki kere her gün düzenli kullanirsaniz bence işe yarar ben daha kullanmadım ama yorumlar çok güzeldi
minik_36 ogretmenanne2024 inşallah peki termal tayt akmaya gerek var mı evde sıkı taytlarim var onlarda olur mu
ogretmenanne2024 minik_36 daha iyi olur hatta sürdükten sonra yarım saat spor yapabilirseniz yapin korse de takabilirsiniz
Merv_ larisa13 genetik faktörler de işin içine giriyor 🤦🏻♀️ basen bacak spor pilates istiyor kesinlikle