dieticianmom Merhabalar arkadaşlar bebeğim 7 aylık gece uykusuna gece yarısından sonra başladığı çok oluyor sık sık uyanıyor bu konu daha önce çok açılmıştır belki bilemiyorum bir de ben açmak istedim tecrübesi olan annelerimizden fikir almak isterim
asilsmom_ dieticianmom gündüz uykularinizi ayına göre düzene sokmalı son öğle uykusunu 4 buçukta bitirmiş olmalısınız Aksam 19.00 19.30 gibi uyuması gerekiyor. Sabah 07.00 gibi uyanması gerekiyor
asilsmom_ dieticianmom destekli mi uyutuyorsunuz? Destekli ise hangi destek sallama, emerek uyutmaya vb? Bunlar da sık uyanmasında etkili.
iremaydmr asilsmom_ tamam da dün benim oğlan gece 12 de kalktı sonra 4e kadar uyumadı her rutin her bebeğe işlemiyor
dieticianmom asilsmom_ bazen yatağına koyuyorum kendi uyuyor bazen sallamak zorunda kalıyorum gece de zaten 2 saatte bir emmek istiyor emzirdikten sonra uyuya kalıyor tekrar bazı geceler o kadar sık emiyor ki süt kalmıyor bu sefer ağlama krizlerimiz başlıyor bu döngüyü değiştirmek istiyorum gerçekten