bbenim Kızlar uzatmadan konuya geçiyim benim adetim 2 gün geçti arada düzensiz oluyo 1 haftaya kadar geç olabiliyorum ama dün eşimle korunmasız bi ilişkimiz oldu hamile kalma ihtimalim var mı adetim 2 gün geçmişti
ZeydsMom bbenim duzensizlik varsa yumurtlama zamanina denk gele bilir . Ve ya ayda iki defa yumurtlayan kadinlar oluyor. Boyle denkler gelirse hamile kalma ihtimali var.
olduolanlar Aşkım dün yaşadığın ilişki bugün seni gebe yapmaz ki 3 hafta sonra öğrenebilirsin ayrıca korunmasız ilişkide tabi ki gebe kalırsın
bbenim olduolanlar tabi canım biliyorum ama hani adet dönemim yakın olduğu için hamile kalma ihtimalim düşük olmaz mı
olduolanlar bbenim normale göre daha düşük evet ama yumurtlama dönemine bağlı aşkım ben adetim biter bitmez kaldım nasip bilemedim
efnanveannesi1 bbenim bende bu duruma güvenerek eşime izin verdim adetime 2-3 gün vardı korunmasız ilişki oldu kızım şu an 5 aylık, teşekkürler😀😀
bbenim ZeydsMom 2 ay önce ertesi gün hapı kullanmıştım acaba kullansam yine bi zararı olur mu içime kurt düştü
bbenim Hiilyuss off içimi korku sardı aslında ikinciyi istiyorum da doğumdan korkuyorum beni o tedirgin ediyor
Hiilyuss bbenim benim de ilk dogum suni ve 15 dikisli oldu oturamıyordum bile. 2. Dogumumda kesi bile atılmadı dikiş de yoktu