kusum1 24günlük bebeğim özellikle banyodan sonra asla uyanmıyor 6saattir besleyemedim. Topuğuna bile vurduğumda sadece ınga diyor ve hemen uyuyor ne yapacağımı şaşırdım sizde de böyle durumlar var mı
kusum1 kusum1 o kadar çok şey deniyorum ki masaj deniyorum bacaklarını ıslatıyorum altını değişiyorum sadece rahatsız oluyor ve 2saniue içinde tekrar uykuya dönüyor
balkizlar kusum1 süt sağıp kaşıkla ya da biberonla içirin.. Bu kadar saat aç kalamaz sarılığı mı var gerekirse tamamen çıkarın üstünü
kusum1 ekimkizi_ hayır sarılığı yok sütüm zaten yeterli olmadığı için mama da veriyorum mamayı da yani biberonu uyumluyken zor da olsa içiyor ama göğsümü iki dk bile emmeden uyuyor sonra emzik gibi kullanıyor göğsümü. Ben maalesef istediğim gibi emziremiyorum
kusum1 balkizlar inanın her şeyi yapıyorum zaten uyansa bile yine uyuyor iki dk olmadan. Kan değerleri normal sarılığı da yok. Sütüm zaten az sağım yaptığım da da göğüs ucum çok ağrıyor. Mama da veriyorum mamayı da bazen tam bitiremiyor uyuduğu için. Ne yapacağımı bilmiyorum
ekimkizi_ kusum1 uzun vadede kilo kaybina sebep olabilir bu anlattiklariniz korkutmak değil amacim ama bir doktora danişmanizda fayda var sürekli böyle yapiyorsa bebeğinuzq
balkizlar kusum1 sarılığı yoksa uyumayı seven çocuk demek ki.. uyurken memenizi uzattınız mı alıyor mu
kusum1 balkizlar hayır maalesef işin garibi uyanıkkende güçlü emmiyor göğsümü biberonu bir tık daha iyi emiyor ama o da çok iyi sayılma
feync Benimki de o donemler banyodan sonra 5 6 saat uyanmak istemiyordu . Sarılık yoksa bir kere zorlada olsa beslemeyi deneyin. Ben topuklarını ıslak mendille siliyordum biraz uyanıyordu