ilknur586 Spiral taktırmak acıtıyor mu ya , alttan muaneden bile korkun biriyim sezeryan doğumum oldu çok korkuyorum taktırmaya. Sprial mı daha iyi yoksa korunma hapları mı , onlarda adet düzensizliği yapar diye korkuyorum
Birdunyabircennetannesi ilknur586 Spiral de kullandım Doğum kontrol hapı şuan kullanıyorum 5 dk spiral taktırma acı yok Doğum kontrol hapı kullandığımdan beri adetim düzenlendi
tospikannesi_ ilknur586 2 yıldır bakır spiral kullanan biri olarak çok memnunum… Rahatlık cidden .. Ağrı olmuyor 3 dk lık bir işlem takması hele 10 sn sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz.
pantenkelebek ilknur586 korkutmak istemem arkadaşım taktırdı 1 hafta dayanamadi bel ağrısı yaptı en son bana geldiğinde yerde yatıp ağlıyordu belim ağrıyor spiral çok acıtıyor içimi diye eve varınca kendi çıkarmış ipi aşağıya gelmiş kendi çekmiş
Senaoz21 Birdunyabircennetannesi hangisini kulllaniyosunuz bugün sağlık ocağınaa gittim kızım aşı oldu hemşireye sordum korunma ilaçları varmi dedi emzirenlee icin var . Dediğiniz mi doğum kontrol hapi ne zaman iciliyo De
Birdunyabircennetannesi BirAnneBirBebekkkKk Unuttuğum oldu maalesef Veya pazar günü bittiği oldu eczane uzaktaydı alamadığım oldu Ama genellikle düzenli kullanıyorum YAZZ kullanıyorum
Birdunyabircennetannesi Senaoz21 Emzirirken içilmiyır benim kullandığım YAZZ kullanıyorum Adetin ilk günü başlanılıyor ve her gün içiliyor Benim kullandığım 28 adet adetken de içiliyor Bazı doğum kontrol hapları 21 adet adetken ara veriliyor mesela içmeye Bildiğim kadarıyla cerazette kullanılıyor emzirilirken
biroglanannesii1 2 buçuk yıldır spiral kullanıyorum memnunum. Ağrı yok diyemem ama hafif bir ağrı regli ağrısı gibi bele vuruyor oda saniyelik geçiyor sonra.
BirAnneBirBebekkkKk Birdunyabircennetannesi benimkide yazz uzun olacak ama eşim uzakta diye bırakmıştım yine o gelmeden bi 25 gün önce başladım sonra adet görecektim hapı alamadım 2 gün içemedim o sırada adetim zaten sonra hapı alıp içtim aldığım gün başladım sonrasında devam ettim ama gebelik olur mu diye korkuyorum sizinde üst üste içmediğiniz oldu mu
Birdunyabircennetannesi BirAnneBirBebekkkKk Oldu adetken 2 gün içmediğim falan oldu Ama riskli tabiki bunlar Bende olmadı diye olmaz diyemem 🤷
BirAnneBirBebekkkKk Birdunyabircennetannesi kesinlikle çok arttı bende eşim uzun süre gelmeyecek boşuna içmeyeyim demiştim her ay boşuna içiyorum baya pahalı hemde ama bırakmasaydım keşke hamilelik olmaz inşallah
tospikannesi_ ilknur586 eğer düzenli adet görüyorsanız çok yoğun kanamanız yoksa bakır tercih edebilirsiniz eğer yoğun adet kanamaları ve düzensiz adet kanamaları görüyorsanız hormonlu tercih edebilirsiniz adeti düzenler 🌼
ilknur586 tospikannesi_ adetim doğumdan önce düzenliydi 21-22 günde bir 4-5 günlük kanamam oluyordu ve 2ve 3. Günü yoğundu sadece . Şuan doğum yapalı 2 ay oldu henüz adet olmadım bilmiyorum bozuldu mu düzeni 😅