pantenkelebek Kisirvetursu gardrops hesabında biri satıyor 500 tl hesabın adı feyzaayfinnnbnb bakmak isterseniz çok uygun fiyatı
melodimotherr Kisirvetursu canım valla bende de ilk attığın resimdekinden var ama her bebek bir olmuyor tabii benimki hiç sevmedi şimdi 5 aylık olacak durmuyor içinde yere örtü serip üzerine yatırıyorum öyle bile daha mutlu 😂
mystery123 Bende birebir aynısı var satıyorum benim elim ayağımdı 3 aylıktı aldığımda keşke önce alsaydım dedim büyüdüğü için kullanamıyorum gardropsa yüklerim isterseniz 900 tl merfbaby markası kılıfı çıkarılıp yıkanıyor
mustafasina Kisirvetursu cnm valla bende bebeğim üç aylıkken aldım. Bebeğim sevmedi. İçinde asla durmak istemedi. O kadar şaşırdım mi seveceğine çok inanıyordum çünkü. Çevremden de çok tavsiye almıştım . Belki almakta geç kaldım en azinda 1 aylıkken filan içine koymak gerekiyor bence alışması için. 3 gün denedim olmadı iade ettim. Trendyoldan sipariş etmiştim
ipeksibel Kisirvetursu Sibelsibb gardrop adım ben satiyorum fakat onu öyle oyuncakli değil Pierre Cardin in ana kucağı bordo olandan