pogacayanaginannesi Kızımın altını temizlerken fark ettim az önce makat etrafında 3 tane yara gibi şeyler vardı hafifde kanlıydı neden olmuş olabilir çok tedirgin oldum korkuyorum baya şuan lütfen bişey diyin sivilce gibi değiller
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi 2 saat öncesine kadar da yoktu altını temizliyorum sık sık çok beklemez öyle pis bezle
demir2606 pogacayanaginannesi bi doktora götürün bence makatta yara olması genel olarak ishal kabızlık ıkınmadan kaynaklı oluyor doktor bir kontrol etsin
pogacayanaginannesi demir2606 dışkısı sulu gibi ama geçen gün doktora sordum normal dedi bilmiyorum götürcem sanırım
evremo Benim oğlumunda olmuştu mustela kullanıyordum ama yanına bir kaç gün Fıto krem sürebilirsin dedi doktor hemen geçirmişti.
pogacayanaginannesi evremo ben biraz sudocrem sürdüm evde hametan ve Bepanthol var onları sürsem mi fito yok
pogacayanaginannesi evremo yarına randevu aldım götürcem hemen ciddi bişey değildi dimi sizinki benim kızımda çok az kan geliyor
evremo pogacayanaginannesi kanama yoktu ama kırmızı minik sivilce tarzı çıkmıştı makat bölgesinde baya da vardı ama