Ococila Kuru yemiş olmamış canım onların kalorisi çok fazla bende şuan diyetisyene gidiyorum 8 fındık veya 2 ceviz ve ya 6 badem veya 3 gün kurusuna izin veriyor ki bir ara öğün yerine
cevriyeee senayemir kuruyemiş fazla değilmi ? Benimde boy 1.60 60 kg işe başladım şu an 56.700 geliyorum aç karnına 20 gün oluyor zorlamaya başladı hepimiz veririz insalalh😅
senayemir cevriyeee evet canım cogunluk fzzla.olmus dedi kiruyemise azalticam çoktandır diyet yapmıyordum unutmusum herseyi :)
cevriyeee senayemir evet bugün kaçamak yaptım misafirlikteyim öğlen 3 de yedim baka birsey yemedim çok açımmm😃😃😃😃
cevriyeee senayemir en önemlisi bence makarna pilav tatlı yemeyip 6 dan sonra falan birsey yememek :)
senayemir cevriyeee az daha sabredin mideniz şuan kaziniyorsa sabaha kilo vermiş şekilde uyanacaksınız demektir ve bu his çok.guzel.buna değer :)
Ayseee60 Ya bisey sorcam bende başlamak istiyorum ama emziriyorum yeşilçay falan içmemin bi sakıncası olurmu
senayemir Şimdiye kadar yediklerim:) ara ögundeki kuruyemisi azalttım bitter yemezsem ölecektim ne olur fazla demeyin ;))))