Bebeğim 6 aylık ama inanılmaz meme bağımlılığı var bu 3. Aydan sonra başladı meme bağımlılığı. 1. Ayında zaten yenidığan olduğu için 2 saatte bir zaten emziriyordum günde 16-17 kez oluyordu ama 2. Ayında biraz rahatlamıştım günde 8 defa falan emiyordu uykuları keza çok düzenliydi bazen 6-7 saat uyurdı geceleri. Ne olduysa 3.ayından sınra oldu uykuları her zaman 2 saatte bir uyandı grceleri hiç 4-5 saati bulmadı uykuları mesela. Keza gündüzleri öyle 1.5 saatte bir emziriyorum hala günde 15 i buluyor emzirmelerim ve başka türlü susmuyor gerçekten. Ne kucağa almam ne gezdirmem hiç bişey sakinleştirmiyo sadece meme. Doktor bile kilosunun ayına göre çok ilerde olduğunu memenin onda bağımlılık yaptığını ve bırakmam gerektiğini söyledi ama nasıl bırakıcam dediğinde sadece su ver dedi açlığı dışında meme istediğinde. Suyu kabul etmiyor aksine aşırı sinirli bir bebek oldu beni çimdiriyo saçlarımı çekiyo bana ulaşamazsa kendi üstünü çekiştirerek kendini kasıyor falan. Napıcam bilmiyorum meme bağjmlılığı en azından gündüzleri nasıl kesebilirim yardımcı olun😩 (günde 4-5 kez kitap okuyup oyuncaklarıyla oynatıyorum, tummy time yapıyoruz ya da oyun halısında kendi kendine vakit geçiriyor ama max 10-15 dk yı geçmiyor yine meme istiyor)