Oğlum 28 aylık doğdu doğalı uyku ile aramızda sorun var nasıl desem yetişkin bir insan gibi uyuyor 🙃
Sabah 7 de uyandırıyorum öğlen 11 de öğle uykusuna yatırıyorum 1-30 gibi uyanıyor ve akşam 21.00 uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama saat 11 dediğin zaman uyanıyor ve bir daha asla uyumak istemiyor 😌 günlerce bu sistemi oturtmak ıcın çabaladım durdum her gece aynısını yapınca pes ettim.. kendi haline bıraktım kendi hali şöyle sabah 9 gibi uyanıyor öğlen 3-4 gibi ağla zırla uyumak istiyor uyuyunca 6 da kalkıyor 6 da kalkınca gece 3 de uyumak istiyor.. Allah aşkıma böyle çocuk mu olur 😂 sinirim tavan bu saçma sistemi kabullenip benim miss gibi düzenimi beğenmiyor. Doktoruyla konuştum öğle uykusu istemiyor olabilir dedi onu da denedim sonuçlar daha da felaket 😌 hatta dün başımıza şöyle bilet geldi gece geç saatlerde uyudu sabah geç uyandı 11 gibi öğlen bidaha uyutmadım akşam 10 da bayıldı resmen ama 12 de uyandı şu an saat 05.40 bilim bakalım kim hala uyanık 🤕
Çok kötü asla ama asla 11den önce uyumayı kabullenmiyor uyuduğu an 1-2 saat içinde uyanıyor ve sabahlıyor 😏
Uyku öncesi sakinleştirici oyunlar tercih ediyorum duşunu aldırıyorum masajını yaptırıyorum uyutmadan 1 saat evvel yeme işini bırakıyorum falan dana ben napimmmmm😅 nolursunjz ben mi hata yapıyorum nasıl düzene sokarkm nasıl erken uyuturum yardım edin saatlerdir ağlamıyor konuşmuyor ama uyanık 😌😌 11 öncesi uykuyu kanullendirmem lazım