Alyam1119 Kızlar bebeğim 4,5 aylık doğdugundan beri kusmalarımız var doktorumuz toz gavıscon verdi fakat iki gün kusması azalsa üçüncü gün fokur fokur kusuyor . Napcağımı bilmiyorum kilo alımımız yavaş ilerliyor öneriniz varmı
AhmetAras Alyam1119 Biz kullandık doktorunuz 4 aylıkken vermişti baya azaltmıştı bence vermeye devam edin. Ek gıdaya geçtiğimizde birden kesildi bizimki. Hiç kusmadı sonra.
Cren Alyam1119 aynı bizimde 5 aylığız verdi doktorumuz bir kaç kullandım iyiydi ama sonra yine eskiye döndü yediğini kusuyor ek gıdaları değil ama mamasını hep kusuyor
Zeren Alyam1119 canım o gaviskon şaseyi bizde kullandık ama etkisi olmadı sonra doktoru motillium verdi o düzeltti baya kusmasını bide mama veriyorsan o arttırıyor kusmayı hazmedemeyince
Tubiss48 Alyam1119 gavisconu çay ile karıştırın. Melisa-ıhlamur-papatya gibi çaylarla karıştırıp verin. Biz böyle 4 ay kullandık. Çok iyi geldi
Ayse_0919 Bnm bebeğim de kusuyordu gaviscon kullandım olmadı doktor başka bir ilaç verdi o şurup çok iyi geldi