buseg16 Kızlar bebislerin atak dönemleri ne zaman bebeğim 3 ay 18 gün hangi zamanlar atak zamanı acaba bu aralar aşırı huysuz herşeye ağlayıp bağırıyor
Busegr buseg16 doğum gününe göre hesaplamak daha doğru harika haftalar uygulamasında yazıyor ataklar ama ücretli bir uygulama onun dışında internetten bakarsanızda 3. Ayda 5. Ayda şu şu atalar var gibide yazıyor ama
kelebekmom buseg16 Ay atağına girmişsiniz yüksek ihtimalle:/ en zor ataklardan biri kolay geçer umarım huysuz oluyorlar biraz
defnesmom3 buseg16 12. Haftayı geçmişsiniz 19. haftada var atak dönemi bazen bir hafta öncesinde başlayabiliyor ya da kimi atak uzun sürüyor
aysayss Busegr beklenen dogum tarihine gore mi hesaplaniyor yoksa dogdugu gune gore mi ? Harika haftalar uygulamasinda beklenen tarihe gore diyor ama bizimki hic tutmuyor ona gore
kelebekmom buseg16 Yani sürekli kucak isteme,ağlama emmek istememe huzursuzluk olmuştu bizde 1 ay kadar sürdü ama bebekten bebeğe değişiyormuş :)
Busegr aysayss ben iki tarihide ekledim kızım 2 hafta erken doğmuştu ikisi arasında aşağı yukarı bir hafta oynama yapıyordu ama tutuyordu atak değilse bile Çanlarını çalıyordu anlaşılıyordu hemen
aysayss Busegr benim de 2 hafta erken dogdu dogum tarihine gore bakinca ve su anki haline bakinca sanki dogum tarihiyle daha uyumlu gibi tesekkur ederim 🙏🏻