tospikannesi_ Efeannesi_ bakır spiral ücretsiz devlet takıyor hormonlu istiyorsan sen eczaneden alıyorsun yine onlar ücretsiz takıyor
Hatice0910 ipeksiiimom hormonluyla nor al spiralin arasındaki fark ne canım birde bazılarında kilo falan yapıyr diyolar spirale hormonluda mı öyle
ipeksiiimom Hatice0910 ayy oraya dikkat etmemişim ben sadece spiral diye okudum hormonlu mu degil mi onu bile bilmiyorum. Kusura bakmayın sadece gittim spiral taktırmak istiyorum dedim taktılar. Ama iştahım fena açıldı
ipeksiiimom frabia ankaradayim fakülteden randevu aldım regldim zaten jinekolojiden almıştım gidince spiral taktırmak istiyorum dedim adetim dedim hemen taktılar. İşlem 1 dakika falan sürmüştür. Biraz ağrıdı benimki 1 gün sürdü sonra geçti
ipeksiiimom frabia doktor kendisi taktı sonra yerinde mi diye karnımdan ultrasonla baktı yılda bir kontrole gelebilirsin dedi
frabia ipeksiiimom 2 gün sonraya randevu buldum adetin 7. Gününe denk geliyo takarlarmi acaba bide kan testi yapiyolar mi erkenden mi gitmek lazım