Meryem001 Kızlar 1 aylık bebeğim var sacları gerçek rengini nezaman alır yada saç dökülmesi nezaman olur
zumramomm Meryem001 değişiyor canım bebekten bebeğe benim kızım saçlı doğdu hiç dokulmedi şuan 7.5aylik.rengide zamanla açılıyor doğduğunda daha koyuydu 5.ayindan sonra açıldı
Misskokulum Meryem001 2 aylikken dökülmeye başlıyor ne zaman gerçek rengi aldığı konusunda bi fikrim yok🤷🏻♀️
GlayFidanDzgn Kızım ciddi uzun saç ile doğdu hatta hastanede toka takalım mı diye sordu hemşireler ve 19 aylık olduk hala saçlarımız aynı bir tek ensesi döküldü. Rengi kömür karaydı uzadıkça dipten kumrala döndü.
Meryem001 GlayFidanDzgn hmm iyi benim kızım dada kızıl görünüyor güneşte sonradan o rengi alırmı diye merak etim göz renkleri nezaman açılır sabırsızlıkla bekliyorum da ne olacagini babasını gözlerimrenkli acaba benzermi şuanda siyah gibi zumramomm Misskokulum Hercai88
Hercai88 Meryem001 siyahsa sanmıyorum dönmez renkli göze. Bizimde babamızın göz rengi bal gibi sarı ama oğlum gitti bana çekti koyu kahve
zumramomm Meryem001 göz rengi doğduğunda bildiğin maviydi sonra gri oldu şimdi güneşte ela gibi kahve gibi de..😂😂4.ayindan sonra belli oldu o da çok değişiyorlar ya.zamanda bir o kadar hızlı geçiyor insan çabuk unutuyor o yüzden her anını fotoğraflayin😍
GlayFidanDzgn Meryem001 turkuaz mavisi bir göz ile doğdu şimdi ne renk olduğu konusunda bir fikrim yok. Göz doktorunun dediğine göre menekşe gözmüş.