bseydas Kızlar 13 aylık bebeğime kahvaltı da yumurta dışında bir şey yediremiyorum, salatalık domates peynir yemiyor. Öğlen sadece çorba içer akşam ise pilav yoğurt bulgur yoğurt pırasa patates yemeği yani demem şu ki hep öğünleri tek ara öğün de anne sütü ve meyveli yoğurt alıyor kilosu iyi 10 kilo ama bu normal mi bilemedim.
birprens_birprenses bseydas bence gayet iyi sukretmelisiniz oğlum 14 aylık zorla yediriyorum yemek önceden çok güzel yiyordu uzun zamandır yemekle arası yok ne yapacağımı bilmiyorum tatlı şeyler olduğunda çok güzel yiyor ama yemekle hiç arası yok
hasmelad bseydas Ahh benim kızım da 13,5 aylık Yumurta sarısı Yoğurt Yoğurt çorbası Tarhana Başka birsey yemiyor Neler neler denedim yok Anne sütü alıyor Ama artık yeterli değil tabi Ama kilosu yerinde o ayrı
ikball bseydas benim ki 12.aya girecek tarhana ve yoğurttan başka bir şey yemiyor. Normalde herşeyi yiyen bir çocuktu hastalanınca iştahı kesildi ve o zamandan beri ek gıdayı kesti resmen
bseydas birprens_birprenses o zaman sizde endişe etmeyin diş çıkartacaktır arka diş, çünkü benimki çünerdi ve çiğnemeyi bıraktı
bseydas Rez instagramda böyle kadınlar oaylaşıyor kahvaltı da omlet salatalık yiyor bebek akşam balık, köfte pilav yanına havuçlu yoğurt böyle paylaşıyorlar sonra çocuk yiyince acaba ben mi yanlış yapıyorum diyorum.
Zemrekaan Sabah yumurta yoğurt biraz peynir yiyor Öğlen bir bardak süt Ara öğün meyveli yoğurt akşam çorba yada hangi yemeği yiyorsak Tekrar ara öğünde bebek pudingli yada kaşık mama Yatmadan önce mama bizdede durum böyle ben asla tavuk eti kıyma yediremiyorum çiğnemekten hep kaçınıyor
elifnurkerim ikball bizde de durumlar ayni 9.ayda hastalandi istahli bebegim gitti 3 aydir agzini acmiyor kilo da almiyor