Zynpgmt ilknrysmn fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama düz bir iki metre genişliğinde duvar ve rengi de kırık mavi gri arası beyaza yakın bir şey. 😅 ünite vs olmayacak ya da yaptırdığım şeye göre küçük bir ünite olabilir. Eşyalar ona göre ayarlanacak ilerde o yüzden sadece oranın konsepti önemli şuan için☺️
ilknrysmn Zynpgmt üst solda perism yükle yeri var oraya tıkla mutlu resimi indir istedigin resmi seç kopyala buraya attığın zaman yapıştır yap resim link olarak yukleniyor otomatik zaten
ygtmom Zynpgmt Ben buna bayılıyorum benim alanımda küçük bu sekılde yaptırmayı düşünüyorum o yüzden kaydetmıstım size de fikir olur belki , dolaplar açık renklı de olur ben sadece dekoru fikir amaçlı attım ☺️ bende zaten kırık beyaz renginde yaptırmak istiyorum renk olarak
Zynpgmt Zynpgmt başardım sanırım. Renk diğerinde daha belli sanki. Sarı gibi değil de baya açık grimsi. Yukarısına led yapılacak.
ygtmom Zynpgmt ben normalde sordum çok pahalı geldi. Ama trendyolda bakın hepsını ayrı alın maliyeti çok düşük tutuyor. Trendyolda tb ünitesine baktım en pahalısı 2700₺ , 1300₺ye bıle bulabiliyorsun, ayrı ayrı alıp yaptırmak daha mantıklı ☺️
Zynpgmt ygtmom Evet orada gerçekten daha uygun. Kendimiz yaparız büyük ihtimalle eğer güvenebilirsek😅 bu gidişle çıta olacak sadece gibi duruyor bu fiyatlarla
senaayaz Zynpgmt kütüphane ve şömine bir, tv ünitesi ayrı Pinterest’te de örnek var ama eşimin işi bu olduğu için kendi çizip tasarlıycak