melislinaa Bugün yaktık kınayı saat 3.30 dan beri bekliyor kırmızı tutması için extra bişelerde kattık saat 10.30 a geliyor iyice boyayı tutması için en az 8 saat demişlerdi ama meraktan duramıyorum bilgisi olan varmı ?😂
Semte1407 melislinaa bnde yarın kına yakacağım kızıl olması için pancar suyu yazıyordu internette ama siz neler kattınız acaba
LadyGaddar melislinaa Ben bekarken çok yakardım artık guneste bakır renk gibi parlardi🤭 ama ben gece onunla uyur gündüz yikardim eğer evin sıcaksa üşümeyeceksen sabah yikasan daha iyi tutar nekadar kurursa okadar iyi
Temizlikperisi melislinaa kız nasıl kına yaktın ben onun kokusunu sevmiyorum rahmetli babanem ben uyurken yakardı ellerime 2 hafta hiç bişey yemezdim😂😂😂
melislinaa EypMom kurumadı daha dokununca nemli saçımda belimi bile geçiyor uzunluğu kuruması sanki biraz zor gibi kurutma makinesiyle üstten kurutsam 😂
melislinaa Semte1407 pancar suyu demli çay karadut özü gördük kırmızı renk oda kırmızılık verir diye onuda koyduk 😂 biberiye kantoron yağı zeytinyağı sirke
Semte1407 melislinaa miktarlarını nasıl ayarladınız o kadar sıvı şey koyunca tutuyor mu bende kızıl çok istiyorum saçım siyah inşallah tutar
melislinaa LadyGaddar sabah malasef evim sıcak ama kızım yıkamam için asla müsade etmez ama nerdeyse 8-9 saat oldu tutmamışmıdır ki dayanamıyorum artık meraktan 😂
LadyGaddar melislinaa Aslinda kına iyiyse tutar ama kurumuş olması lazım ,kontrol ettin mi kurumuş mu
Emir-sMother Ay annem bana yakardı ama gece yapardık sabah yıkardık annem kınanın içine yaş ceviz kabuğu yeşil hali ve ceviz yaprağını da kaynatıp suyunu katardı çok güzel girerdi saçıma hem çok canlandırıyor hem de güneşte çok güzel parlardı