mathilda0 3 farklı doktor 1 alerji doktoruna gittim hepsi diyet verip gönderdi iyide ben zaten 3 haftadır diyet yapıyorum bugün en yoğun kanlı gündüz oturdum hüngür hüngür ağladım bebek huysuz değil cilt problemide yok ama her kakasında kan var ve bu son kakasında ciddi anlamda çoktu emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum artık halbuki en sevdiğimiz eylem emzirmek ağlıyorum nolur bilen biri varsa yardım etsin
karaniremm mathilda0 istanbuldaysan okmeydanı cemil taşcı hastanesi eren beyden randevu alırsanız direk alerji bölümüne yönlendiriyo test yapıyolar diyetle miyetle uğraşılmaz ben 2 aylıkken yaptırdım
Superisii mathilda0 hmm acaba makatta çatlama falan mı oldu diye düşündüm, bizim de 1 hafta falan sürmüştü geçen sene o sümüksü kanlı kaka, hastalıktan sonra olmuştu diye hatırlıyorum, yediklerinizde farklı bir şey varsa ona dikkat edin, probiyotık kullanabilirsiniz bir de baska gastroenterolojiye gösterin derim
mathilda0 mom2308 hayır glüteni kestirmedi doktor. Süt ürünleri yumurta tahin susam kırmızı meyveler vs
mom2308 mathilda0 arkadaşıma doktoru glutenide kestirdi onda işe yaradı bi dene istersen. Benim bebeğimde alerjik bizim süt ürünleri ve kuruyemişlerden kaynaklı özellikle kuruyemişlerde çok sıkıntı yaşıyoruz.
karaniremm mathilda0 evet deriden yaptırdım yumurta alerjisini sadece kandan yaptılar soyaya alerjisi çıktı ben nutella aşırı yiyordum tüm paketli gıdalarda soya lestini varmış mamalar dahil hippte yok sadece nutellayı kestim anında düzeldi
Mrcasl-1 mathilda0 Merhaba dün veya ondan önceki gün normalden farklı bişey yediniz mi? Şu anda hangi besinleri tüketmiyorsunuz?
Abcdef mathilda0 ne yemistiniz havuç patlıcan balık dahil tüm et türleri mantar kakao da alerjen bilginiz olsun
meliiii mathilda0 makatta kan olunca da kaka yapınca kan gelir bebekler için bilmiyorum ama kendimden biliyorum dışkılama zamanı gelir sizin de makat çatlağı olabilir bunun için sıcak suya oturtun bebeğinizi birde kulak çöpüne bolca krem sürüp makat deliğinin biraz içine sokun ve dışına böyle iyi geliyor
mathilda0 karaniremm o kadar herşeyi kestim ki 1 aydır çikolata sürmedim ağzıma ve en sevdiğim şey … aç geziyorum
mathilda0 Mrcasl-1 yediklerim: Bolca zeytin,marul, patates k. Türk kahvesi,Hindistan cevizi yağı, salçalı makarna, çekirdek, hurma, ekmek Yemediklerim: süt ürünleri, tahin helva kırmızı meyveler kırmızı et çiğ domates havuç ve yumurta
karaniremm mathilda0 kesinlikle test yaptırmanı öneriyorum bana göre deneme yanılma anneyede bebeğede eziyet anne bulmak için diyet yapması kadar sacma bisey yok cocuk alerjik reaksiyon gösteriyor ve rahatsız oluyor anne gıdasız kalıyor psikolojik olarak zor bişey sütün kalitesi düşüyor istanbuldaysan kesinlikle yaptır
Abcdef mathilda0 domates salçası etkilemiş olabilir cjnku benim kızım da alerjik ben tüketmiyorum hemen belli ediyor
Mrcasl-1 mathilda0 Domates de alerjen o yüzden soruyorum kızımın domatese ağır alerjisi vardı direk kanlı kaka yapıyordu salça olarak bile yesem
canmanayvesuyu mathilda0 Hindistan cevizi de tropik olduğu için alerjen olabilir sürekli mi tüketiyorsunuz
Abcdef mathilda0 inanın bu alerji konusunda çok dr değiştirdim her dr un bilgisi yeterli olmuyor maalesef biraz da her çocuk farklı olduğu için iş anneye düşüyor bizim takip etmemiz gerekiyor sizi cok iyi anlıyorum ilk kızımda oatates salatalikla geçti 6 ayım ama sonunda bitti umutsuz olmayın geçiyor
Mrcasl-1 mathilda0 Benim Doktorum da diyordu çoklu besin alerjisi vardı kızımın çoğu gıdayı kesmiştik hala kan kesilmemişti domatesi tamamen hayatımdan çıkardığım an salça da dahil tüm belirtiler bitmişti aylarca biber salçası yedim sadece sizde bi domatesi kesmeyi deneyin bide size tavsiyem her gün ne yediyseniz not alın birde belirtileri tabi bu şekilde eleyerek alerjenleri hayatınızdan çıkarabilirsiniz