melektpcu Kızlar sabah beyin tümörü ameliyatına gireceğim, 10 aylık bebeğimi sütünü kesemeden geride bırakarak ameliyata gireceğim, dua edin bana 🙏🏼
Guldenozkan melektpcu Allah’ım sana acil şifalar versin bir an önce iyileşip sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah 🙏
Preens melektpcu Rabbim şafi ismiyle hızır gibi şifa versin inşallah Rabbim seni bebeğine ve ailene bağışlasın inşallah çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle 🙏🙏
uuuuuuu melektpcu Rabb’im şifa versin Allah seni yavruna bağışlasın inşallah ameliyatin çok güzel geçer
minikannesi_ melektpcu Rabbim güç kuvvet versin inşallah. Bir an önce sağlığınıza kavuşup bebeğinize sarılın hayırlısıyla inşallah çok geçmiş olsun.. Çok zor olmalı bebeği bırakmak, sizi az çok anlayabiliyorum içinde olduğunuz durumu… Kafada milyon tane düşünce.. 🥺🥺 Rabbim yardım etsin.
Derya_M melektpcu Rabbım safi isminin yüzü suyu hürmetine kalıcı şifa ihsan eylesin seni günahsız bebeğine gencecik yaşına bağışlasın dualarım sizinle olacak insaAllah 🤲
Meri-Mel melektpcu Herşey olur kuzum bunu düşünme Allah’ın izniyle iyiles de kucaklaşin sağlıkla 🤗❤️ Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al kaçta gireceksin belli mi yasin okuyalım 🤗🌸
melektpcu Meri-Mel sabah gireceğim saat belli değil, ikinci vaka olarak alacaklar, teşekkür ederim 🙏🏼