firdevsdila Yakın zamanda detay DNA testi verdiniz mi nerde verdiniz ve fiyatları ne kadar acaba ,bana down sendromu şüphesi var dediler ama fetaldna çok pahalı diyorlar
atlass1 firdevsdila eskişehirde çok uyguna yapılıyor diye biliyorum. Eğer gidemezsenizde istanbulda devlette perinatoloji bölümüne gidip raporu gösterip ilerleyebilirsiniz sıvı alıp bakıyorlar
firdevsdila cLearQueen peki size de anormal şeyler mi söylendi ya bana detaylı ultrasonda ensesi kalın burun kemiği kısa Down olabilir dendi ama Fetal yapacak durumum yok
cLearQueen firdevsdila evet. Ense kalınlıgı bagirsak parlakligi ve buyuk midesi vardi. 2li tarama da yuksekti
ayhandvc firdevsdila Merhaba bebeğiniz dogdumu acaba ve sağlığı ne durumda dedikleri gibi olmamıştır umarim
firdevsdila cLearQueen ona rağmen sağlıklı doğmuş çok şükür Rabbim size bağışlasın inşallah benim bebeğim de sağlıklı gelir
OzgeOzkan firdevsdila tanı konulup ona göre hareket edilmesi gerekir. Çocuğun durumunu bilmeniz lazım ki önlem alırsınız.Doğum şekli degisebilir mesela. İnşallah öyle birsey yoktur🤲🏻
ozermensure firdevsdila firdevsdila banada aynısı dendi aminsentez yaptırın yada fetal dba dedi ama fetal DNA kesin sonuç değil onun sonucu kötü gelirse gene sıvı slip emin olmamız gerekiyor o yüzden Garanti olsun diyorsan sıvı aldkr dedi bende kabul ettim korkulacak bişey yok iğne girerken biraz aciyo oda normal sonra çok kısa sürede bitiyor sonuç temiz çıktı bizim 9 buçuk aylık bı oğlum var şükürler olsun
firdevsdila ayhandvc çok zorlu bir süreçti doğana kadar neler çektin bir ben bir Allah biliyor binlerce şükür Rabbim herkese sağlıklı evlatlar huzurlu yuvalar nasip etsin beşinci ayımızdayız ve çok şükür çok sağlıklı bir bebek🥰❤️