Aselinannesi0655 Kızlar kızım 6 aylık yataktan düştü az hastane evimizin karşısı her yeri yastıkdı ama nasıl oldu anlmadım. Yatak çok yüksek degil 1 saat oldu düşeli kusma falan yok sadece mamasını içti kucağımda mıdesini bastırdığım için birazını çıkardı. Gözlerde kayma falan da yok. Hali vakti yerinde gülüyor neşeli her yerini oynatıyor.
Aselinannesi0655 Aselinannesi0655 kaşının kenarı biraz kızarık. Fışkırarak bi kusmasi olmadı 1 saat oldu kafayı yicem uyurken mi yürü dü anlamadım
alinmom Aselinannesi0655 benim kızım da düştü 8 aylıkken yataktan ve park yataktan kafası hafif çürümüştü 🥲bende çareyi eski usül yer yatağı yaparak buldum
Elika00 Aselinannesi0655 dönmeye başlamıştır muhtemelen. Artık yüksek yerlerde yatırmamanızı öneririm. Gözlemlemeye devam edin içinizi ferah tutun birşey olmaz 🙏 fışkırarak kusma nefeste sorun gözlerde kayma yada sersemlik gibi bulgular olmadığı sürece birşey olmaz. Doktora da götürseniz aynı şeyleri söyleyecektir. Ama en ufacık bi değişiklik görürseniz hemen götürün tabi.
rana0234 Uyumasin,gözlemleyin siz yine de.Goturseniz içiniz rahat eder.Doktor da gözlem altında tutar zaten.Cok geçmiş olsun, Rabbim hepsini korusun inşallah 🤲😔
Aselinannesi0655 rana0234 yok uyutmam gözlerde sıkıntı yok her yerini oynatıyor mama içitip kucagıma alınca gezdirirken azıcık birazını çıkardı her mamadan sonra çıkarıyor zaten
Aselinannesi0655 alinmom ya benim ilk kızım da böyle olmuştu dönmeye başladıgında daha yüksekten düştü hareketlerinde bi sıkıntınyoktu yine uyutmadım kusma falan da yoktu. Doktora götürdüm 3 saat orda beklettiler bişey yok deyip gönderdiler. Bu düştüğü yer daha alçak ama işte bilemedim gözlemleyip fışkırarak kusma uykuya meyilli gözlerde kayma olursa götüreyim. Evimin karşısı zaten medicalpark . Of ya sorumsu bi anneyim galiba ger yere de yastık koymuştum ya
Aselinannesi0655 Elika00 evet evet yeni yeni1-2 haftadır dönüyor. Hali hareketi yerinde çok şükür kusma da yok uyutmıcam zaten