amazontuba Sadece kafa ateşi yaşayan var mı bebeğinde. 6,5 aylık kızımın 38 lerde kafa ateşi ve halsizliği var
Elika00 1mom1 boşuna kendini de bebeği de hırpalama derim. Bir düzen oluştur emxir sonra biraz hareket ettir minik bir spor güzel bir oyun belki bir duş biraz kitap güzel bi müzik. Uyumayabilir. Zorlama sen rutini devam ettir. Uyuturken mutlaka perdelerini kapat. Her çocuk çok fazla uyumaz. Her çocuk uyumaz da bazıları daha uzun süreler uyanık kalır. O yüzden sen bebeğini dinle doğru yolu o sana her zaman gösterir amazontuba
Elika00 amazontuba evet ağız mendilini buxluğa koyun ⅗ dakika sonra mendille dişlerine masaj yapın rahatlatır. Yine soğuk havuç iyi gelir kaşımasına rahatlamasına
amazontuba Elika00 çok teşekkür ederim influenza da atlattık korktum hastalık mı yineledi diye. İçim rahatladı🌸
ygtasfeyp Canım şuanda bizde de ateş vars adece kafada 37.5 38 civarı değişiyor ne yapicam bilmiyorum kusma ishal iştahsızlık vs vs yok sadece ateş var evde calpol ve dolven var birde apranox fitil var sizce ne yapmalıyım ??
suheyla92 ygtasfeyp calpol verin en masumu o kafasina ve eklemlerine nemli bez koyun gececektir 4 saatte bir verebilirsiniz gecene kadar. Gecmezse eger dolvenle calpolu dönüşümlü verebilirsiniz bir calpol bir dolven seklinde yine 4 saatte bir. Ama disse calpol yeterli gelecektir.
ygtasfeyp suheyla92 canım çok inatçı bir ateşi var çocuğun sabahtan beri ne yaptıysam dusuremedim iyce yükseldi 39ları gördük soğuk duş yaptırdım başında şuan sirkeli su ile yaptığım bezi koydum bitanede fitil verdim uyuyo kuzum umarım tekrar yükselmez 😞
pmbegkbrugktrk ygtasfeyp sirkeli su Dr lar tavsiye etmiyor cnm içten ateş yapıyormuş onun yerine normal su ile yapın