ceylansak Arkadaşlar merhaba kızım 3 ay 20 günlük kendini sürekli öne atıyor, kafasını kaldırıyor, oturmak istiyor oturtunca gülücükler saçıyor çok mutlu oluyor. Kısa süreli oturmasında bir sakınca olur mu sizce bu aylarda oturtan var mı?
betul97_ ceylansak Daha erken diye biliyorum bebeğim 5 ay 11 günlük şimdi yavaş yavaş destekli oturtuyorum
rachelgreen_ ceylansak ayyy benimki de 3 ay 8 günlük bir haftadır böyle aynı dediğiniz gibi ama erken yaa oturtmuyorum yine de çok ama ağlıyor hemen çok istiyor oturmak deli kızım😂 4. Aydan sonra oturaklar oluyor ya hani onda oturtmayı düşünüyorum arkasına yastıkla falan
mamabear_ ceylansak 3 aydan itibaren canlı destekle yani sizin kucağınızda oturtabilirsiniz. Hatta yapmaya başlamanız gerekiyor ki ek gıda zamanı gelene kadar mama sandalyesinde oturabilsin. Osman gönülal’ın bu konusa videosu var izleyebilirsiniz
ceylansak mamabear_ yani bende sadece kucağımda oturtuyorum şimdilik herkes erken diyor ama durmuyor yatarak hiç mutlu değil ve kucaktan da itiyor kendini
mamabear_ ceylansak biraz eğimli oturup kafası göğsünüze gelecek şekilde oturtabilirsiniz yavaş yavaş dikleşirsiniz
suheyla92 ceylansak oturtmalisiniz zaten osman gonulal dinleyin. 3 aydan itibaren canli destekle yani kucakta, 5 aydan itibaren destekli oturtmaliyiz