01012024 Oğlumun bezinide üstünüde değişmek kıyamet çok sıkıldım bu durumdan Allah rızası için kolay yöntem bilen varsa bişey söylesin ne yapsam sabit tutamıyorum ağlaması kesilmiyor küçük hallerinde bile böyleydi 😞
suhedaaaaa 01012024 Aynıyız bi kol giydiriyorum sakinleşsin diye 5 dakika emziriyorum, bir çorap giydiriyorum 10 dakika emziriyorum. alt açma üst değiştirme 1 saat sürüyor.
ygtzynp 01012024 kızımda bu aralar ağlıyor üst değişmede alt değişmede böyle abartılı sesler çıkarıp konuşuyorum onunla aaaa oooo falanlı dikkatini çekiyor giyinip soyunduğunu pek umursamıyor 🤣 Zeynoşun ayağı nerdeymişş aaaaaa burdaymış oooooo öteki ayağı nerdeymişş amaannnn burdaymışşş gibi gibi 😂
Prenses_Liya 01012024 Bizde öyleyiz valla üzerine değişirken o kadar çok yoruluyorum ki doğduğu günden beri böyle 2 yaşında eşim kızıyor artık niye böyle sakinleştir diye
01012024 suhedaaaaa uff benimde 1 saat resmen bu sabah adam akıllı takamadım demek bu defa çişi taşmış hoppa en baştan banyoya 🙁
01012024 ygtzynp zaten maymuna çeviriyorlar insanı 3 kişiyle üstünü değişiyoruz başedemiyoruz pskolojim bozuldu
suhedaaaaa 01012024 Dün akşam yine böyle bir an yaşandı, stresten ensemden aşağıyaa ter boşaldı resmen 😂 yazarken bile strese girdim
ygtzynp 01012024 bizde banyo çok zorluyor çok seviyordu suyu yıkanmayı şuan asla suya ayağını sokmuyor bina ayağa kalkıyor yıkanırken 😂
16momm ygtzynp ya benimki de Aynı çok seviyordu bir şey oldu . Küvetni doldurup içine kamyonunu koyuyorum suyu doldur boşalt yapıyoruz dene bir belki oyalanır
ygtzynp 16momm ya yok neler denedim zaten eşim oğlum komple giriyoruz artık banyoya kızım abisini çok seviyo hani onun hareketlerine falan çok gülüyor ama ona bile yok Bi yıkıyoruz ama o mu biz mi belli değil