ahlahnm Kızlar oğlum 6 ay 22 günlük 2 uykuya geçiş sinyalleri veriyor ama hala bedeni 2 saatte bir uyumaya alışık. Uyku aralığını açmakta zorlanıyorum oyalayacak bir şey bulamıyorum ne yapabilirim
Sedaaa55 ahlahnm valla ben o aylarda bile 2.5 3 saatte bir uyutuyordum günde sanırım 3 kere uyuyordu bıraktıramamıştım yaşından sonra bile 2 uykuya anca düşmüştü şuan 22 aylık tek uyku. Uyumak istiyorsa uyusun zorlama bence uyumazsa kendisi huzursuz olur çünkü
mamabear_ ahlahnm uyumak istiyorsa uyusun gece uykusunu etkiliyor mu bu durum? O motomot bilgiler hiç benim kızımda işlemedi bugüne kadar kendi çocuğumu izleyip uyutuyorum
ahlahnm Sedaaa55 3. Şekerleme uykusunu yapmak istemiyor 1 saatten aşağı kalmıyor uğraştırması uyku eğitmenimizde 3. Uykuyu istemiyor dedi o yüzden aralığı açmaya çalışıyorum 😮💨
Kontes0011 Şuan 4 aylık yeni 2 saat uyanık kalmaya geçti. 6 aylıkken bence 2.5 saat durabilir. Uyumak istiyorsa uyusun 1 saati geçmesin uyuması
ahlahnm Kontes0011 3. Şekerleme uykusunu yapmak istemiyor 1 saatten aşağı kalmıyor uğraştırması uyku eğitmenimizde 3. Uykuyu istemiyor dedi o yüzden aralığı açmaya çalışıyorum 😮💨