Minik_mucizemmm Kızım bir dönem grip ti sonra geçti burun akıntısı devam ediyor , gündüz sorun yok hiç öksürmüyor ama gece olunca sürekli ard arda öksürüyor uykudan uyanıyor ne yapmam lazım. Doğal öksürük şurubunuz var prospan onu kullanıyorum ama fayda etmiyor
Slmm2006 Minik_mucizemmm Bi doktora götürün tekrar. Benim büyük kızım da öyleydi. Sadece öksürük vardı ama yatınca çoğalırdı. Ama uykuya dalınca öksürmüyordu. Doktor geniz akıntısı var onun için yatınca daha da çoğalıyor dedi. Şurup verdi. Sizi burun tıkanıklığından öksürük yapabilir. Burnu açık olsun. Hafif başı yukarda yatabiliyorsa daha rahat olabilir. Bir de odanın içi kuru olmasın nem oranı yani. Doktora giderseniz daha iyi olur tabi. Kaç aylıksa bebeğiniz ona göre ilaç verir doktor. Geçmiş olsun
Minik_mucizemmm ipekk05 merhaba gece alerji ilacı kullanıyoruz. Nebulizatör ve hava için buhar makinesi aldık bir tık daha iyi gibi en azından krizleri azaldı bide gece sırtına havlu ısıtıp koyuyorum oda etki ediyor sizin geçti mi
Slmm2006 Brokolilim alerji şurubu verdi. 1 hafta kullandık bıraktık. Öksürük geçti. Benim büyük kızımdı ama 10 yaşında.
glyzmrt Ek gıdaya geçdi ise bir tarif vereceğim benim kızımda öyleydi uykuya dahil dalamıyordu 2 günde kesildi şükür öksürüğü
alyazlhaygtt Sarımsak ve zeytinyağı ez karıştır uyumadan önce ayak altına sür ve sarımsaklari ayağında kalsın üstüne çorap geçir sabah yıka ertesi gece bı daha yap ve (Bisolduo) şurup var tamamen bitkisel onu kullan anında geçiyor benim çocuklarımda 😊
glyzmrt Kızlar kesinlikle bir çay kaşiği tereyağı bir çay kaşiği keçiboynuzu özü yada pekmez 4 5 tatlı kaşiği suyu bir tavada ısıtın tereyağ eriyince kapatın ılıkken bebeğinize verin sabah akşam verin birde 2 yemek kaşiği dut ile 2 bardak suyu kaynatın onuda içirin gündüzleri tamamen kesecek öksürüğü