Eesmaaanur 7 aylık oğlum var. Bir süredir kakasını yaparken çok zorlanıyor. Koca insan gbi yapıyor . Sık sıkta yapmıyor kakasını. Canı yanıyor yaparken belli. Var mı önerisi olan şunu yap iyi gelir diyebileceğiniz bir şey?
FulyAtik Eesmaaanur vermek istermisin bilmiyorum ama ben ilk kizimda cok cektim bu konudan 3 yasina kadar dediginiz gibiydi ve 6 gunde 1 kere yapardi kakayi durumu siz dusunun cocugumdaki soguk sıkım ÇOREK OTU yaği icirdik ac karna 1 cay kasigi ve sonuc hem yapti kakasini hemde duzene girdi cok sukur... Allah sifa versin
T-24 Eesmaaanur benim oğlumda dediğinizden daha beter bi kabızdı lavmanlar şuruplar tam 6 ay en sonunda bal kabağından çorba yaptım mamayı değiştirdim iyi geldi Kabağı suda haşlayıp blendırdan geçirdim az bi yağla unu kavurdum üZerine süt dokup karıştırdım kabağı koydüm ve birazda su ekledim kaynatınca kapadım ve iyi geldi deneyin bence
FulyAtik Eesmaaanur evet bizim doktorumuz genelde ilactan yana degil surekli olmamak kosuluyla deneyebilirsin demisti ve biz zaten bi haftada duzene girdik
Eesmaaanur FulyAtik teşekkür ederim. Bizim doktorumuz da ilaç verme taraftarı birisi değil ben bunu ona bir sorayımm. Bilmediğim bir şey doktora sormadan yapmak istemem 😊😊
Eesmaaanur T-24 dün mesela balkabağından çorba yaptım. Ama 2 gün balkabağı yiyince yapıyor onda bile zorlanıyor
T-24 Eesmaaanur acaba idrarında enfeksiyon mu var benim oğlumda çıktı ve kakasını enfeksiyondan dolayı yapamadı dedi doktor mama kullanıyorsanız değiştirince bence